Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν στη Λιβαδειά το βράδυ της Δευτέρας ο Λεβαδειακός με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ένα αποτέλεσμα που αφήνει μεν μια πικρία στην ομάδα των Ιωαννίνων διότι θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά αφήνει και μια ικανοποίηση για την καλή εμφάνιση.
Στο πρώτο ημίχρονο, αν εξαιρέσουμε την έλλειψη γκολ, το θέαμα ήταν χορταστικό. Ο ΠΑΣ μάλιστα μέχρι το 25' είχε τον απόλυτο έλεγχο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς πάλι τον έλεγχο και αυτό μετουσιώθηκε σε γκολ στο 57ο λεπτό με τη κεφαλιά του Τζημόπουλου μετά το κόρνερ του Ντε Βινσέντι. Εννέα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 66', οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση μετά το γκολ του Ζησόπουλου από ενέργεια του Ακόστα. (photo από sportdog.gr)
Έτσι με αυτή την ισοπαλία διατηρήθηκε η διαφορά του ενός πόντου στη βαθμολογία με τον Λεβαδειακό να έχει 28 και τον ΠΑΣ Γιάννινα 27.
Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός (Παράσχος): Κασμερίδης, Μουλόπουλος (80' Μαχαίρας), Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί, Ζησόπουλος, Κόρμπος, Πόι, Μάρτινς (86' Μίλιεβιτς), Ακόστα, Βασιλείου (72' Ρομέου).
ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Γεωργίου (63' Βίλα), Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (90' Αυγενικού), Ίλιτς (78' Κεϊτά).
* Την επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο.