Δεν έδειξε 11άδα ο Σάντος!

Χωρίς να... ανοίξει τα χαρτιά του, αναφορικά με την ενδεκάδα, αλλά κάνοντας σίγουρο πως θα παρατάξει τους διεθνείς μας σε σύστημα 4-4-2, ο Φερνάντο Σάντος ολοκλήρωσε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία της Εθνικής μας για την αυριανή φιλική αναμέτρηση με την Ελβετία στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλησε να δείξει κάτι από τα πλάνα του και από τις δύο ενδεκάδες που χρησιμοποίησε στο οικογενειακό διπλό στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης δεν μπόρεσαν να βγουν συμπεράσματα, για τους βασικούς που αναμένεται να χρησιμοποιήσει.
Από την μία ομάδα, κάτω από την εστία βρισκόταν ο Σηφάκης. Στο κέντρο της άμυνας βρέθηκαν οι Παπασταθόπουλος και Κατσουράνης, με τον Τζαβέλλα αριστερά και τον Τοροσίδη στην δεξιά πλευρά. Στη μεσαία γραμμή, οι Ταχτσίδης και Μανιάτης στο κέντρο, ο Χολέμπας στο αριστερό άκρο και ο διερμηνέας του Σάντος, Μανιάτογλου έπαιξε ως δεξί χαφ! Στην επίθεση ήταν οι Μήτρογλου και Κονέ, με τον τελευταίο να κινείται λίγα μέτρα πιο πίσω από τον άσο του Ολυμπιακού.
Στην άλλη ομάδα, ο Καρνέζης βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, ενώ στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Μανωλάς και Φυτανίδης. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ήταν ο Σπυρόπουλος και στο δεξί ο Βύντρα. Στη μεσαία γραμμή από τα αριστερά στα δεξιά βρέθηκαν οι Φορτούνης, Τζιόλης, Καραγκούνης και Μαυρίας. Στην επίθεση ήταν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.