H Premier League TV στο χωριό του Καραγκούνη!

Ο Γιώργος Καραγκούνης... ανάγκασε με τις εμφανίσεις του το κανάλι της Πρέμιερ Λιγκ να πάει στο χωριό του, στον Αμπελώνα Ηλείας, και να κάνει αφιέρωμα στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος.
Το αγγλικό τηλεοπτικό Κανάλι Premier League World επισκέφθηκε το χωριό του «τυπάρα» και πραγματοποίησε ένα ειδικό αφιέρωμα για τον μεγάλο άσο του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόσο στο χωριό όπου γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, όσο και στην οικία του, έχοντας ως καλεσμένους τον πατέρα του διεθνή παίκτη Θανάση Καραγκούνη, τον γνωστό προπονητή και φίλο του, Κώστα Μπακάλη, τον επίσης φίλο του και παλαίμαχο παίκτη του Α.Ο. Αμπελώνα, Θανάση Καραχάλιο, καθώς και τον επί χρόνια παράγοντα και φίλο του Γιώργου Καραγκούνη, Γιάννη Σιδηροκαστίτη. Το αφιέρωμα γυρίστηκε την Πέμπτη και πρόκειται για μια υπερπαραγωγή, που μεταδίδεται κάθε εβδομάδα!
Ο πατέρας του παίκτη της Φούλαμ, Θανάσης φανερά συγκινημένος που ένα ξένο δίκτυο έφτασε στο χωριό του για τον γιο του, τόνισε: «Είναι μεγάλη τιμή για όλους μας εδώ, που η αγγλική τηλεόραση ήρθε να γνωρίσει από κοντά πού έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο γιος μου! Εγώ το έμαθα μόλις χθες, και προσπάθησα να κάνω τα πάντα ώστε να τους ευχαριστήσω, επιστρέφοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις στην πατρίδα τους! Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω, για την τιμή που έκαναν στον Γιώργο έστω και στα 36 του!»
Από την πλευρά του ο προσωπικός του φίλος Κώστας Μπακάλης τόνισε: «Πριν μερικές ημέρες μου τηλεφώνησε από την Αγγλία ο Γιώργος και με ενημέρωσε για την άφιξη του τηλεοπτικού συνεργείου και για το αφιέρωμα που θα έκαναν στην γενέτειρα του τον Αμπελώνα. Σίγουρα πολύ μεγάλη τιμή για τον ίδιο την οικογένειά του και για όλους μας, και κυρίως για το χωριό μας τον Αμπελώνα! Πρόκειται για το κανάλι της Αγγλίας, κάτι ανάλογο με τη δική μας ΝΕΤ και την εκπομπή της, δηλαδή την Αθλητική Κυριακή! Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε στον φίλο μας τον Γιώργο πάντα επιτυχίες, όπως αυτές του τελευταίου καιρού με την ομάδα της Φούλαμ!»
Εκ μέρους του Premier League World μίλησε ο δημοσιογράφος Τίμοθι Λι: «Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι γνωστός σε εμάς τόσο από τις επιτυχίες του με την Εθνική Ελλάδος όσο και τον Παναθηναϊκό. Ο ερχομός του στη δική μας Φούλαμ και οι τελευταίες του καταπληκτικές εμφανίσεις, μας έδωσαν το ερέθισμα να είμαστε σήμερα εδώ για αυτό το αφιέρωμα, ιδίως μετά αυτό το σπάνιας ομορφιάς γκολ που πέτυχε τελευταία. Έχουμε μείνει έκπληκτοι από τη φιλοξενία και τις ομορφιές της περιοχής σας. Να ευχηθούμε στον Γ. Καραγκούνη να συνεχίσει έτσι, και στο μέλλον να σας επισκεφτούμε και πάλι!».
gazzetta.gr