Χείμαρρος στη συνέντευξη Τύπου ο Χριστοβασίλης

Πραγματικός χείμαρρος ήταν στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για όλα τα θέματα που είναι ανοικτά στην ομάδα της Ηπείρου. Μίλησε για τη φετινή σεζόν, για τον Γιάννη Χριστόπουλο, για τα οικονομικά της ομάδας, για το γήπεδο αλλά και για τον κόσμο. Αναλυτικά:
Λίγες φορές έχουμε μιλήσει και αυτά που θα πω θα τα ακούσετε για πρώτη φορά. Σε λίγες μέρες κλείνουμε πέντε χρόνια στη θέση του προέδρου. Αρχές Ιουλίου του 2008 είχαμε πάρει μια απόφαση, την οποία κανείς εκείνη την εποχή δεν είχε διανοηθεί ούτε να σκεφτεί είτε εντός είτε εκτός πόλης. Γνώριζα πολύ καλά την ομάδα, γιατί την είχα παίξει και αντίπαλος με τον Ηλυσιακό και ίσως ήμουν και το εμπόδιο που δεν ανέβηκε το 2008. Η ομάδα από τότε ανήκε στη super league, αλλά κανείς δεν γνώριζε πόσο μεγάλα ήταν τα χρέη της ομάδας, που η πρότασή μου έπρεπε να είναι τόσο μεγάλη που να μπορώ να καλύψω και τα έξοδα που είχε. Η αγοραπωλησία έγινε με χρήματα που σήμερα αγοράζεις 2 ομάδες στη Σούπερ Λίγκα.
Ξεκίνησε η προετοιμασία στο Μέτσοβο τότε και μετά από λίγο με πήρε ο προπονητής και μου είπε ότι οι παίκτες δεν κάνουν προπόνηση. Είπαν για τις οφειλές από τη διοίκηση. Ήταν η πρώτη απογοήτευση που πήρα. Η ομάδα όμως πήρε τους παίκτες που χρειαζόταν, έκανε εκπληκτική πορεία και ανέβηκε στην κατηγορία. Η δεύτερη μεγάλη απογοήτευση ήταν η φιέστα ανόδου που κάναμε σε άδειο γήπεδο, επειδή λίγες μέρες νωρίτερα είχαμε χάσει από τον ΟΦΗ. Ακολούθησε μετά από ένα μήνα το πρόβλημα με το γήπεδο. Ήταν ακατάλληλο το γήπεδο. Τότε Υφυπουργός ήταν ο κ. Ιωαννίδης, που μας είχε υποσχεθεί 1,5 εκ. για το γήπεδο μαζί με τον ΟΠΑΠ. Μετά την πρώτη δόση όμως, έφυγε ο κ. Ιωαννίδης, αλλά το γήπεδο έπρεπε να τελειώσει. Ο κ. Καχριμάνης έβαλε κάποια χρήματα και ακόμα τρέχει στα δικαστήρια. Το έργο έπρεπε όμως να τελειώσει. Η ΠΑΕ έβαλε 500 χιλιάδες, τελείωσαν τα έργα και πέρυσι το καλοκαίρι ο κ. Χριστοβασίλης κόντεψε να πάει φυλακή γι' αυτό το ποσό. Και όχι μόνο αυτό, αλλά φέτος το ξαναπληρώνουμε  στη ρύθμιση της εφορίας. Το 2009 ξεκίνησε με τον κόσμο να πηγαίνει στο αεροδρόμιο για τις μεταγραφές. Δυστυχώς όμως τα ονόματα δεν είναι αυτά που κερδίζουν. Ο καθένας κοίταζε τότε τη δικιά του πλευρά και νέοι με παλιούς δεν συμφιλιώθηκαν. Την πλήρωσε έτσι η ομάδα. Δεν μας πτόησε όμως ούτε αυτό. Είπα ότι θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα πέφταμε.
Τη σεζόν 2011-2012 ξεκινήσαμε με τον ίδιο προπονητή, αλλά μετά από μία κοιλιά φέραμε τον Αναστασιάδη. Ήταν πολύ καλός. Τα πρώτα 7 παιχνίδια παραλίγο ο Μιχαήλ από μπακ να γίνει σέντερ φορ, αλλά ο προπονητής βρήκε το ρυθμό του και έκανε καταπληκτική πορεία. Όλος ο κόσμος ήταν με τον Αναστασιάδη κι εμείς μαζί του, αλλά η ευχή που πήρε από την Παναγιά ήταν να μην συνεχίσει. Κατηγορήθηκε και τότε ο κ. Χριστοβασίλης.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.