Γ. Χριστοβασίλης στο "4-3-3": «Δεν ανησυχούμε για την αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ» (video)

Συνέντευξη εφ όλης της ύλης έδωσε τη Παρασκευή 07/06 ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, στην εκπομπή "4-3-3" και στους Νίκο Νικολάου και Γιάννη Ζαρκάδα, στον Orange Radio 96. Ο ισχυρός άνδρας του "Άγιαξ της Ηπείρου", με τον οποίο μιλήσαμε κατά τη διάρκεια του ραντεβού που είχε με τον Γιάννη Χριστόπουλο, δήλωσε για:
Το κυριότερο συστατικό της φετινής επιτυχίας, ότι ήταν κυρίως η πρόσληψη του Γιάννη Χριστόπουλου, οι καλές επιλογές νεαρών παικτών και το οικογενειακό κλίμα που υπήρχε στην ομάδα.
Την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, ότι ήταν μια δικαίωση και αυτό δεν μπορούν να το πάρουν πίσω.
Την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ, ότι βρίσκεται η ομάδα σε αναμονή και πως όλα όσα ακούγονται είναι φήμες. Επίσης μας δήλωσε πως δεν ανησυχεί, ότι ζητήθηκαν κάποια επεξηγηματικά έγγραφα τα οποία τα έδωσε η ΠΑΕ ήδη από το πρωί και πως πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά.
Την περσινή αδειοδότηση, ότι βγήκε σε καλό για τον ΠΑΣ λόγω των επιλογών που έγιναν.
Το γήπεδο, ότι θα κλείσει τον επόμενο μήνα για 2-2.5 μήνες για συνολική ανακατασκευή και ότι η ομάδα θα παίξει για 2 με 4 αγωνιστικές μακριά από τους "Ζωσιμάδες".
Για τις συναυλίες στο γήπεδο, «ας βγάλει έσοδα η εφορία σταδίου».
Για την έδρα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ότι θα επιλεχθεί έδρα στην Αθήνα λόγω των πολλών Ηπειρωτών που βρίσκονται στη πρωτεύουσα.
Για τις μεταγραφές, ότι θα αποκτηθούν αντικαταστάτες των Πάντου που σταματάει οριστικά, Ντε Βινσέντι και ένας επιθετικός ενώ θα δούνε τι θα γίνει με τα συμβόλαια των τερματοφυλάκων που λήγουν στο σύνολό τους.
Εάν μπορούσε να πάει τον χρόνο πίσω, θα έκανε κάποια χρόνια νωρίτερα ότι έγινε πέρυσι λόγω της μη αδειοδότησης, με αποτέλεσμα η ομάδα να είναι σε υψηλότερες ακόμη θέσεις και ότι αν συνεχιστεί αυτός ο σχεδιασμός δεν θα αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα υποβιβασμού η ομάδα.
Για τα όσα ακούγονται για Γεωργίου, Κοροβέση, Ίλιτς, Λίλα, Οικονόμου, ότι έχουν γίνει ανανεώσεις στα συμβόλαια των δύο πρώτων, αλλά θα συζητήσει τυχόν συμφέρουσες προτάσεις, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον για κανέναν.
Για τις ακαδημίες, ότι θα προωθηθούν παίκτες στην πρώτη ομάδα.