Με νίκη ξεκίνησε η εποχή Τσιώλη στον ΠΑΣ Γιάννινα

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου, μία νίκη η οποία τον φέρνει στη τέταρτη θέση του πρωταθλήματος με 17 βαθμούς. Για τους γηπεδούχους τα τέρματα πέτυχαν οι Ντε Βινσέντι στο 63' και Τσουκαλά στο 73', ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 2-1 με τον Μακουκούλα στο 83'. Ο ΠΑΣ Γιάννινα εκτός από τους παίκτες του είχε και τη δύναμη έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου καθώς οι φίλοι του ήταν ιδιαίτερα θερμοί και του έδωσαν την ώθηση γι' αυτή τη μεγάλη νίκη.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Τσιώλης): Βελλίδης, Βίλα, Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (87' Μπέριος), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης (81' Στρούνα), Τζημόπουλος, Ντάσιος (46' Τσάβες), Ντε Βινσέντι.
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Ζόρο, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς (81' Μακουκούλα), Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (69' Νιμάνι), Φραγκουλάκης (57' Κουτσιανικούλης), Μακρής, Μιλιάζες, Στάθης.
* Την επόμενη αγωνιστική (24/11, 15:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό.
* Ευχαριστούμε το στέλεχος των Blue Vayeros και υπεύθυνο Άμυνας του κόμματος "Θεσμός", Θόδωρο Δασκάλου, για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας.