Ανανέωσε μέχρι το 2018 ο Σουάρες!

Την επέκταση της συνεργασίας του με τη Λίβερπουλ έως το καλοκαίρι του 2018 υπέγραψε ο Λουίς Σουάρες! Το σίριαλ, λοιπόν, της παραμονής του Λουίς Σουάρες στη Λίβερπουλ ολοκληρώθηκε. Κόντρα στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη, ο Ουρουγουανός επιθετικός βρέθηκε την Παρασκευή στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Στη σχετική ανακοίνωση, οι «κόκκινοι» δε αναφέρουν τη διάρκεια της νέας συμφωνίας (κάνουν λόγο για πολλά χρόνια), όμως σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας, έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2018!
Το προηγούμενο συμβόλαιο του έληγε το 2016, όμως επεκτάθηκε για άλλα δύο χρόνια, ενώ βάσει των ρεπορτάζ, έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου!
Όπως είναι λογικό, αμέσως μετά τις υπογραφές, ο διεθνής στράικερ δεν έκρυψε τη χαρά του για την αίσια κατάληξη της υπόθεσης της παραμονής του στο «Άνφιλντ»: «Είμαι ενθουσιασμένος που συμφωνήσαμε για νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ και έχω εξασφαλίσει το μέλλον μου για μεγάλο διάστημα. Διαθέτουμε ορισμένους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και η ομάδα μεγαλώνει και βελτιώνεται συνεχώς. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να πετύχω τους στόχους μου, να κατακτήσω δηλαδή τρόπαια, αγωνιζόμενος στο υψηλότερο επίπεδο. Στόχος μου είναι να βοηθήσω να τα καταφέρουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα».
Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Ουρουγουανός παραδέχτηκε ότι σημαντικό ρόλο στην απόφασή του να μείνει στην ομάδα έπαιξε η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του: «Χωρίς καμία αμφιβολία, η στήριξη των οπαδών μέτρησε στην απόφασή μου. Είμαι πολύ περήφανος που τους εκπροσωπώ. Θα βάζω τα δυνατά μου κάθε φορά που θα φοράω αυτή τη φανέλα. Με τους οπαδούς έχουμε ιδιαίτερη σχέση. Με αγαπούν και εγώ τους επιστρέφω αυτή τους την αγάπη. Πάντα θα βάζω τα δυνατά μου για αυτούς και ελπίζω να μπορέσουμε να φέρουμε επιτυχίες μαζί».
ΠΗΓΗ: England365.gr