Αθώος ο Χριστοβασίλης!

Πρόσκαιρη φαίνεται πως ήταν η χαρά όσων μάχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και αυτό διότι παρά την αρχική πρόταση περί ενοχής του, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, κρίθηκε αθώος για την υπόθεση των χειραγωγημένων αγώνων.
Από εκεί και πέρα ο Μάκης Ψωμιάδης ως πρόεδρος της ΑΕΚ κρίθηκε ένοχος για υπεξαίρεση χρημάτων, ο Θωμάς Μητρόπουλος, ως πρόεδρος του Ηλυσιακού, κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία-δωροληψία στα παιχνίδια Ηλυσιακός - Εθνικός, Ηλυσιακός - Αγροτικός Αστέρας και Ολυμπιακός Βόλου - Ηλυσιακός. Επίσης ένοχοι κρίθηκαν οι Κωνσταντίνος Ριαβόγλου (δωροληψία και δωροδοκία κατ' εξακολούθηση στα ματς Καβάλα - Αγροτικός Αστέρας, Ηλυσιακός - Αγροτικός Αστέρας και Αγροτικός - Καβάλα και παράνομο στοιχηματισμό στο παιχνίδι Αγροτικός Αστέρας - Διαγόρας), Διονύσης Κωτούλας (δωροδοκία με στόχο την αλλοίωση αποτελέσματος για το Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα), Περικλής Αμανατίδης (δωροδοκία με στόχο την αλλοίωση αποτελέσματος για το Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα).
Από την άλλη πλευρά, αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν οι Σταύρος Ψωμιάδης, Βαγγέλης Αγγελής, Δημήτρης Δημητρίου, Γιώργος Χαβενετίδης και Γιάννης Παπακώστας.