Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Γιουνάιτεντ για Πέδρο

Στα ρεπορτάζ τριών αγγλικών ομάδων εμπλέκεται ξανά, έπειτα από μήνες, το όνομα του Πέδρο. Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ επανήλθαν και είναι έτοιμες να κινηθούν για την αγορά του! Αυτές τις πληροφορίες έχει η «Marca», η οποία κάνει λόγο για πρόθεση των προαναφερθέντων συλλόγων να χτυπήσουν την πόρτα της Μπαρσελόνα. Μάλιστα, λέγεται ότι όλοι έχουν ετοιμάσει ήδη την πρότασή τους!
Τι ύψους ή άλλες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής, αν και αξίζει να σημειώσουμε πως η ρήτρα του Ισπανού άσου προβλέπει 150 εκατ. ευρώ. Βέβαια, καμία δεν πρόκειται να βγάλει ένα τόσο μεγάλο ποσό από τα ταμεία της, όμως αυτό σημαίνει ότι τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο θα έχει η Μπαρσελόνα...
Το όνομα του Πέδρο είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι για τις τρεις ομάδες, όμως καμία δεν μπόρεσε να τον κάνει δικό της. Μένει να φανεί εάν οι πληροφορίες του ισπανικού Μέσου ευσταθούν ή εάν πρόκειται για ακόμα μία από τις εκατοντάδες φήμες που, παραδοσιακά, κυκλοφορούν λίγες μέρες πριν την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.
ΠΗΓΗ: England365.gr