Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

Την ήττα με 3-2 γνώρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", για την 16η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πειραιά ήταν αυτή που πήρε τη νίκη, όμως οι Γιαννιώτες ήταν αυτοί που κέρδισαν τις εντυπώσεις σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης "έπιασαν" σπουδαία απόδοση κοιτάζοντας στα μάτια τους αντιπάλους τους.
Ο Μπράνα Ίλιτς "πάγωσε" στο 11ο λεπτό το γήπεδο με το τέρμα που πέτυχε βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού στο σκορ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Σαβιόλα στο 21' σε μια φάση που ξεκίνησε με τον Ολαϊτάν σε θέση οφ-σάιντ. Μάλιστα στο 31' το σκορ θα μπορούσε να είναι στο 1-2 με τη μεγάλη διπλή ευκαιρία των Τσάβες και Ίλιτς.
Στο δεύτερο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 51', ο Ολυμπιακός  έκανε το 2-1 με εκτέλεση πέναλτι του Μασάδο το οποίο κέρδισε ο Σαλίνο από ανατροπή του Ρουμπουλάκου σε μια αμφισβητούμενη φάση. Ο ίδιος παίκτης στο 70' ανέτρεψε τον Κάμπελ και αποβλήθηκε με 2η κίτρινη. Την εσχάτη των ποινών μετουσίωσε ο Κάμπελ σε γκολ κάνοντας το 3-1. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" δεν είχε πει τη τελευταία του κουβέντα και έτσι στο 87' με ένα πολύ όμορφο τέρμα του Κρητικού έκαναν το τελικό 3-2.
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπάζογλου, Μανωλάς, Μπονγκ, Μασάντο, Σαμάρης, Ολαϊτάν, Βάις (70' Φουστέρ), Ντομίνγκες (46' Κάμπελ), Σαβιόλα (74' Στσέποβιτς).
ΠΑΣ Γιάννινα (Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος, Στρούνα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Αυγενικού (51' Κρητικός), Τσουκαλάς, Βίλα, Ρουμπουλάκου, Τσάβες (65' Βισέντο), Ίλιτς (83' Μπέριος).
* Την επόμενη αγωνιστική (23/12, 19:30) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Άρη.