ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 2-1

Με νίκη ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα τις υποχρεώσεις του για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Η ομάδα των Ιωαννίνων επικράτησε με 2-1 του Άρη στους "Ζωσιμάδες" το βράδυ της Δευτέρας, πετυχαίνοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Έτσι μετά από ένα επεισοδιακό σε εξέλιξη ματς, ο ΠΑΣ πλησίασε ακόμη περισσότερο στον στόχο του που είναι η πρώτη πεντάδα.
Τα τέρματα των νικητών, που στο μεγαλύτερο μέρος ήταν καλύτεροι των αντιπάλων τους, πέτυχαν οι Ντε Βινσέντι στο 51' με πέναλτι και Λίλα στο 73', ενώ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Μανιάς στο 56'. Η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από τον διαπληκτισμό ανάμεσα στον Ντάσιο, τον Τάτο και τον Παπαδόπουλο που είχε σαν αποτέλεσμα την αποβολή των δύο πρώτων.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Στρούνα (46' Μιχαήλ), Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (78' Μπέριος), Ίλιτς (92' Κρητικός).
Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Καραγκούνης (86' Σταυρόπουλος), Ηρακλής, Κύργιας, Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (80' Καραγιάννης), Τάτος, Τσουμάνης (91' Αγγελούδης), Μανιάς, Αγάνθο.
* Την επόμενη αγωνιστική (04/01, 15:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.