Στο ίδιο έργο θεατές...

Την προηγούμενη αγωνιστική ήταν το καθιερωμένο ετήσιο χειρουργείο με τον Σπάθα, αυτή την αγωνιστική ήταν η άκρως εχθρική διαιτησία του Αμπάρκιολη και η ήττα από τον Πανθρακικό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 2-0 στην Κομοτηνή σε ένα ματς που παρότι δεν έκανε καλή εμφάνιση θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με τις ευκαιρίες των Τσάβες και Ίλιτς, ευκαιρίες που σε καθημερινή γλώσσα λέμε πως "δεν χάνονται". Όμως εκτός από τους παίκτες του Πανθρακικού, η ομάδα της Ηπείρου είχε να αντιμετωπίσει και τον "άρχοντα" της αναμέτρησης ο οποίος αφού στο 29' έδωσε πέναλτι σε χέρι (!!!) του Λίλα, το οποίο ήταν "κολλημένο" στο σώμα του και απέβαλε τον μέσο του ΠΑΣ, άφησε στο 64' τον "Άγιαξ της Ηπείρου" με 9 παίκτες αποβάλλοντας τον (κάκιστο) Κεϊτά με αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Μία ακόμη εχθρική διαιτησία που πρέπει να προβληματίσει κι άλλο τους ανθρώπους της ομάδας η οποία (όπως έλεγαν εύστοχα οι φίλοι της) μόλις τεθεί εκτός στόχων τότε θα αντιμετωπιστεί δίκαια από τους διαιτητές.
Οι συνθέσεις:
Πανθρακικός (Μάντζιος): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Μαξίμ, Σαρακατσάνος, Χρήστου, Λαδάκης, Ρομέου (81' Πόποβιτς), Μπαϊκαρά, Τζάνης, Κάσες (79' Εμπό), Ιγκόρ (40' Ζεκίνια).
ΠΑΣ Γιάννινα (Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος (53' Ρουμπουλάκου), Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Λίλα, Κεϊτά, Τσουκαλάς, Βίλα, Βισέντο (34' Στρούνα), Τσάβες (66' Σκόνδρας), Ίλιτς.
* Την επόμενη αγωνιστική (14/12, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Εργοτέλη.
* Ευχαριστούμε το στέλεχος των Blue Vayeros και υπεύθυνο Άμυνας του κόμματος "Θεσμός", Θόδωρο Δασκάλου, για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας.