Σκάνδαλο με στημένες ψήφους στη Χρυσή Μπάλα!

Μορφή χιονοστοιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τις πιέσεις που άσκησε ο Ζεπ Μπλάτερ για να πάρει τη Χρυσή Μπάλα ο Ρονάλντο, ο οποίος τη περασμένη σεζόν δεν κατέκτησε ΟΥΤΕ ΕΝΑ τίτλο! Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης σε αντίθεση με τους άλλους δύο φιναλίστ που ο μεν Ριμπερί ήταν ο καλύτερος παίκτης της καλύτερης ομάδας, κατακτώντας το Πρωτάθλημα Γερμανίας, το Κύπελλο Γερμανίας, το Τσάμπιονς Λιγκ, το Σούπερ Καπ Ευρώπης και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και ο δε Μέσι, ο πρώτος κανονιέρης της Ευρώπης που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ισπανίας και το Ευρωπαϊκό Χρυσό Παπούτσι ...κρίθηκε ως ο καταλληλότερος γι' αυτό το βραβείο.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας του Κατάρ, Αλ Ζαρά Φαχάντ, αποκάλυψε πως τον ανάγκασαν να ψηφίσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως τον κορυφαίο του 2013, έτσι ώστε να φτιάξει η εικόνα του Ζεπ Μπλάτερ!
«Ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ μου είπε να ψηφίσω τον Ρονάλντο για να βοηθήσω τον Ζεπ Μπλάτερ να καθαρίσει την εικόνα που είχε, έτσι ώστε να γίνει κανονικά το Μουντιάλ στη χώρα μας» δήλωσε!
Καταλαβαίνετε όλοι το πόσο καθαρή ήταν η φετινή ψηφοφορία...