Θριαμβευτική επιστροφή Μέσι, δήλωσε ότι θέλει να μείνει για πάντα στη Μπάρτσα!

Θριαμβευτική ήταν η επιστροφή του Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρσελόνα μετά τον τραυματισμό του! Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της ομάδας του με 4-0 επί της Χετάφε στο Καμπ Νου για το Κόπα Ντελ Ρέι. Μπήκε εν μέσω αποθέωσης στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης στη θέση του Ινιέστα και μέσα σε τρία λεπτά (90'-93') πέτυχε δυο γκολ! Τα άλλα δύο τα είχε πετύχει ο Φάμπρεγας στο 8ο και στο 62ο λεπτό.
Ο Μέσι ήταν σαν να μη πέρασε μια μέρα! Μετά τη θεραπεία και την αποθεραπεία του στην Αργεντινή επέστρεψε από τον τραυματισμό του πολύ δυνατά και έδειξε ξανά ποιός είναι το αφεντικό!
«Για πάντα στη Μπάρτσα»
Την επιθυμία του να παραμείνει για πάντα στη Μπαρσελόνα εκδήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Μέσι! Ο μάγος των Καταλανών δήλωσε για μια ακόμα φορά ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στη Μπάρτσα. «Πάντα έλεγα και το επαναλαμβάνω, επιθυμία μου είναι να τερματίσω την καριέρα μου εδώ, εφόσον με θέλουν» δήλωσε στο Barça TV. 
Άλλαξε τον τίτλο της η Olé για τον Μέσι 
Προς τιμήν του Αργεντίνου σούπερ σταρ η εφημερίδα της πατρίδας του, Olé, άλλαξε τον τίτλο της σε léO! Έτσι θέλησε να σταθεί στη μεγάλη του επιστροφή!
Στο γήπεδο και ο Βιλανόβα
Το χθεσινό ματς, παρακολούθησε δια ζώσης και ο πρώην προπονητής των Μπλαουγκράνα, Τίτο Βιλανόβα. Ο 45χρονος τεχνικός, ο οποίος ακολουθεί χημειοθεραπεία για να αντιμετωπίσει την επάρατη νόσο, είδε το παιχνίδι από ένα θεωρείο, έχοντας στο πλευρό του τον γιο του, Αντριάν, που αγωνίζεται στη Β' ομάδα της Μπαρσελόνα.
Πάντως, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που ο Βιλανόβα παρακολούθησε παιχνίδι της Μπάρτσα, αφού ήταν παρών στα ντέρμπι με Ρεάλ Μαδρίτης και Εσπανιόλ για το πρωτάθλημα καθώς και στον αγώνα με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ.