Διέσυρε τη Ξάνθη ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Ένας ΠΑΣ Γιάννινα βγαλμένος από τη περασμένη σεζόν διέσυρε το απόγευμα της Τετάρτης τη Σκόντα Ξάνθη στα Πηγάδια με 0-3! Σκόρερ της μεγάλης νίκης ήταν ο Τζημόπουλος στο 8', ο Κοροβέσης στο 31' και ο Ίλιτς στο 58'. Η ομάδα των Ιωαννίνων από τη πρώτη στιγμή της συνάντησης έδειξε στην ομάδα του Χρήστου Πανόπουλου ποιός είναι το αφεντικό της αναμέτρησης και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι και άψογα προετοιμασμένοι και με μια επιβλητική εμφάνιση πήραν αυτή τη μεγαλειώδη νίκη! Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν τα σουτ των Κοροβέση στο 7' και Γιάκου στο 74', αντί για το δοκάρι κατέληγαν στα δίχτυα!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού τη περασμένη αγωνιστική και επί της Ξάνθης σήμερα, έδειξε ότι άφησε πίσω του τον κακό εαυτό που παρουσίασε πρόσφατα και υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πετράκη παρουσιάζει εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.
Αυτή η νίκη είχε σαν αποτέλεσμα την απόλυση του Ράινερ Μάουρερ πριν καν πάει στη συνέντευξη Τύπου!
Να σημειωθεί ότι οι Κίτου και Λεάντρο δεν συμμετείχαν επειδή δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα δελτία τους από την ΕΠΟ.
Οι συνθέσεις:
Σκόντα Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Παϊτο, Γκαρσία (46' Βασιλακάκης), Γούτας (70' Τριάδης), Φλίσκας, Χοσέμι, Μάνταλος, Μπαξεβανίδης, Κάλβο (46' Μαρίν), Σολάρι, Σολτάνι.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Μπέριος, Κοροβέσης, Γιάκος (86' Αυγενικού), Ακόστα (74' Ντάσιος), Ίλιτς (82' Κυβελίδης).
* Την επόμενη αγωνιστική (09/02, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναιτωλικό.