Κομβικό το ματς του ΠΑΣ με Παναιτωλικό

Αναμφίβολα ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε ανοδική τροχιά πλέον. Αναμφίβολα η ψυχολογία έχει αλλάξει. Η ομάδα των Ιωαννίνων έδειξε ότι κάτι έχει αλλάξει αρχής γενομένης από το ματς με τον Ατρόμητο. Παρότι έχασε, η εικόνα της ομάδας ήταν ικανοποιητική. Μετά ακολούθησε το ματς με τον Λεβαδειακό όπου ήρθε η νίκη δικαιωματικά, και την περασμένη αγωνιστική ο ΠΑΣ διέσυρε την Ξάνθη. 
Πλέον το ματς της Κυριακής (17:15) με τον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, είναι κομβικής σημασίας. Ο ΠΑΣ βρίσκεται στην 8η θέση, έχει 29 βαθμούς και με το "6-point-match" όπως λένε και οι Άγγλοι, πάει ολοταχώς για την 6η θέση του πρωταθλήματος.
Είναι μία ιδιαίτερα σημαντική αναμέτρηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Το πρώτο που αλλάζει μόλις υπάρξει αλλαγή στη τεχνική ηγεσία μιας ομάδας είναι η ψυχολογία. Ο Γιάννης Πετράκης το πρώτο που άλλαξε ήταν αυτό, αλλά δεν ήταν το μόνο. Ο ΠΑΣ πάει στα ματς περισσότερο διαβασμένος, έχει ψυχολογία νικητή, δείχνει έμπρακτα τι θέλει από κάθε συνάντηση και ειδικά στο ματς των Πηγαδίων μας θύμισε την ομάδα της περασμένης σεζόν.
Επίσης εάν έχει τακτοποιηθεί το θέμα των δελτίων των Κίτου και Λεάντρο από την ΕΠΟ και συμμετάσχουν κανονικά, τότε αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό.