«Μουσακάς για τον Μόγιες»!

Δριμεία κριτική στον Ντέιβιντ Μόγιες ασκεί ο Αγγλικός Τύπος μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. 
Συγκεκριμένα η "Daily Mail" έγραψε: «Κι άλλη μιζέρια για τον Μόγιες, καθώς Ντομίνγκες και Κάμπελ έδωσαν την νίκη στους Έλληνες και τώρα το αφεντικό του Όλντ Τράφορντ αντιμετωπίζει έναν εξευτελιστικό αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ».
Η "Telegraph" με την σειρά της αναφέρει: «Το ναυάγιο της Γιουνάιτεντ χάρισε στους Έλληνες μια εύκολη νίκη», ενώ η "Guardian" στάθηκε και στον Κάμπελ τονίζοντας: «Ο παίκτης της Άρσεναλ, Τζόελ Κάμπελ ήταν ένας από τους σκόρερς σε άλλη μια μίζερη ήττα για τον Μόγες».
Βέβαια, το πιο μεγάλο... χουνέρι έρχεται από τη "Sun", που με ελληνικό τίτλο αναφέρει: «Μουσακάς για τον Μόγιες». Μάλιστα, το κάνουν λογοπαίγνιο με το γνωστό ελληνικό πιάτο και τη λέξη «sack» (μτφ: απολύω, όπως επίσης και με την πίτα και τη λέξη «pityful» (μτφ: θλιβερή).
Από την άλλη για τραγωδία κάνουν λόγο και οι Times: «Η Γιουνάιτεντ υπέστη ελληνική τραγωδία. Ο Ολυμπιακός άφησε τους παίκτες του Μόγιες να φλερτάρουν με το σημείο από το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε σοβαρό κίνδυνο αποκλεισμού από το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού έχασαν 2-0 από τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έκανε τη χειρότερη εμφάνισή της σε μια ζοφερή σεζόν και υπέστη μια δίκαιη ήττα στο πρώτο ματς των "16"».
Όσο για την “Express” ασχολείται με τον Κάμπελ και το γεγονός ότι είναι δανεικός από την Άρσεναλ: «Αυτός ο Κανονιέρης θα σου κοστίσει. Ο δανεικός από την Άρσεναλ Τζόελ τρόμαξε την... αβυσσαλέα Γιουνάιτεντ», γράφει χαρακτηριστικά η “Express”.
«Η φτωχή Μάντσεστερ ηττήθηκε στην Ελλάδα», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ της αναμέτρησης στην ιστοσελίδα του BBC, στο οποίο επισημαίνεται πως «ο Ολυμπιακός νίκησε άνετα με 2-0 τη Γιουνάιτεντ και πλέον είναι σε κίνδυνο η συνέχεια της Μάντσεστερ στο Champions League».
«Ο Ολυμπιακός έχει το πρόσταγμα στο ζευγάρι με τη Γιουνάιτεντ», είναι ο τίτλος του ματς στο επίσημο σάιτ της UEFA με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως «η Μάντσεστερ θα πρέπει να βελτιωθεί δραστικά έως τις 19 Μαρτίου αν θέλει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση».
Την έλλειψη επιθετικής ενέργειας και την ανάγκη για μεγάλη βελτίωση εν όψει της ρεβάνς στο «Ολντ Τράφορντ» υπογραμμίζει στο ρεπορτάζ της αναμέτρησης του «Καραϊσκάκη» το επίσημο σάιτ της Γιουνάιτεντ. «Η Γιουνάιτεντ έδειξε έργο στο ματς, αλλά όχι στην επίθεση και αν η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες θέλει σε τρεις εβδομάδες να προκριθεί, θα πρέπει να παρουσιάσει άλλο πρόσωπο με Ολυμπιακό».
Ο τίτλος του γερμανικού περιοδικού, «Kicker» επικεντρώνεται στον Κάμπελ. «Ο Κάμπελ χτύπησε τέλεια στην καρδιά των κόκκινων διαβόλων», ήταν ο τίτλος με το ρεπορτάζ να τονίζει πως «ο Ολυμπιακός έχει πλέον καλές πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά».