Άξιζε κάτι καλύτερο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Σε ένα ματς όπου επιβεβαιώθηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, περί ομάδας που χάνει τις ευκαιρίες και ομάδας που τελικά νικά, ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε στους "Ζωσιμάδες" με 0-1 από τον Παναθηναϊκό. Βάσει συνολικής εικόνας και δημιουργίας τελικών προσπαθειών, η ομάδα των Ιωαννίνων άξιζε κάτι σαφώς καλύτερο από την ήττα. Ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή αλλά δεν κατάφερε ούτε με τις φάσεις του Ίλιτς, ούτε του Ντάσιου, ούτε Κοροβέση, ούτε του Λίλα να σημειώσει κάποιο τέρμα. Έτσι οι φιλοξενούμενοι με μόλις 2 ευκαιρίες "έκλεψαν" τη νίκη και τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ατζαγκούν στο 36ο λεπτό.
Άξια αναφοράς είναι η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περίπου 6000 φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα που
πριν ακόμη την έναρξη της συνάντησης τραγουδούσαν για την αγαπημένη τους ομάδα μέχρι και μετά τη λήξη.
Την τιμητική του είχε και ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς οι φίλοι του ΠΑΣ τον συμπεριέλαβαν ουκ ολίγες φορές στο... ρεπερτόριό τους. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού απουσίαζε σήμερα από το γήπεδο προφανώς λόγω της... μελέτης που έχει για την αδειοδότηση της ομάδας του.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς (56' Ακόστα), Μιχαήλ, Κοροβέσης (69' Στρούνα), Λίλα (75' Γιάκος), Βίλα, Ντάσιος.
Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης, Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Λαγός (75' Δώνης), Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν, Κλωναρίδης (58' Αμπέντ), Καρέλης (72' Μπεργκ).
 * Την επόμενη αγωνιστική (23/03, 15:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ.
* Ευχαριστούμε το στέλεχος των Blue Vayeros και υπεύθυνο Άμυνας του κόμματος "Θεσμός", Θόδωρο Δασκάλου, για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας.