Η Λίβερπουλ διέσυρε τη Μαν. Γιουνάιτεντ!

Εντυπωσιακή η Λίβερπουλ, πέρασε σα... σίφουνας από το "Ολντ Τράφορντ" και παρέμεινε σε τροχιά τίτλου! Οι "Ρεντς" διέσυραν μέσα στο... σπίτι της την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 0-3 και την στέλνουν στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, με κάκιστη ψυχολογία. Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς ήταν πιο τυχεροί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.
Πρωταγωνιστής ποιος άλλος; Ο Στίβεν Τζέραρντ, που
εκτέλεσε τρία πέναλτι, ευστόχησε δύο και αστόχησε στο τρίτο. Αφού δεν συμπλήρωσε το χατ-τρικ του ο Τζέραρντ από τα 11 βήματα (δοκάρι), ο Λουίς Σουάρες στο 84' διαμόρφωσε το τελικό 0-3 με το 25ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Γενικά η εμφάνιση της ομάδας του Ντέιβιντ Μόγιες κάκιστη, για μία ακόμη φορά, τρεις μέρες πριν την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.
Μάλιστα, μετά το χαμένο πέναλτι υπήρχε ανατροπή στον Στάριτζ μέσα στην περιοχή, έτσι θα μπορούσε να έχει δώσει ο διαιτητής και 4ο πέναλτι στους "Κόκκινους". Το τρίτο γκολ τελικά ήρθε από τον Λουίς Σουάρες στο 84' και μάλιστα ένα λεπτό πριν τον είχε νικήσει ο Ντε Χέα σε τετ-α-τετ και ο Ουρουγουανός τον είχε συγχαρεί για την απόκρουση.
Ήταν μια τεράστια νίκη για τη Λίβερπουλ η οποία με αυτή τη σφαλιάρα σκόρπισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ποιός είναι το αφεντικό.