Μεγάλη νίκη στην Κρήτη ο ΠΑΣ και 6η θέση!

Μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε το βράδυ της Δευτέρας ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" επικράτησε με 1-2 στα Χανιά του Πλατανιά στην 27η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος και πλέον βρίσκεται στη 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν ο Μπέριος στο 11' και ο Κολοβέτσιος στο 61' ενώ για τους γηπεδούχους ισοφάρισε προσωρινά ο Κατάι στο 23'.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα "έδειξε" χαρακτήρα μετά την ανέλπιστη ήττα από τη Βέροια τη περασμένη αγωνιστική και πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του σε έξι παιχνίδια με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο. Έτσι έφτασε στη 6η θέση που είναι και ο μεγάλος του φετινός στόχος. Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει στη Ηράκλειο στον ΟΦΗ, γεγονός που έκανε τους ανθρώπους της ομάδας των Ιωαννίνων να πάρουν την απόφαση να παραμείνουν στη Κρήτη στο μεσοδιάστημα.
Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα έκανε την επανεμφάνιση με τον Ταύρο ο Κρίστιαν Τσάβες δείχνοντας σημάδια της κλάσης του.
Οι συνθέσεις:
Πλατανιάς (Αναστασιάδης): Περιστερίδης, Ινκούμ, Φαΐσκα, Γιαχία (74' Μενδρινός), Ζαραδούκας, Τετέ, Αγκιλέρα, Μπέλιτς (65' Βλαχοδήμος), Γουνδουλάκης (64' Σιαλμάς), Κατάι, Τόρες.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Μπέριος, Κολοβέτσιος, Μιχαήλ (71' Κίτου), Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Ακόστα, Γιάκος (63' Τσάβες), Κοροβέσης, Ίλιτς (83' Ίλιτς).