Μήπως να φτιάξει και το κυκλοφοριακό στα Ιωάννινα ο ΠΑΣ για να αδειοδοτηθεί;

Για τρίτη συνεχή χρονιά η εισήγηση του επικεφαλής του τμήματος αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, κ. Δημητρίου, για αδειοδότηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι αρνητική. Επαναλαμβάνουμε, τρίτη συνεχή χρονιά από τον συγκεκριμένο. Αυτή τη φορά ο λόγος φέρεται να είναι η μη ικανοποιητική κατάσταση στα αποδυτήρια των "Ζωσιμάδων". Φυσικά η απόφαση είναι εφέσιμη και μέσα στις επόμενες ημέρες θα μάθουμε τι θα γίνει οριστικά για την ομάδα της Ηπείρου. Μία απόφαση που έκανε τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας να "βράζουν"!
Όλα αυτά, τη στιγμή που πήρανε άδεια ομάδες που χρωστάνε 54,33 εκατ ευρώ στο ελληνικό δημόσιο, που δεν έχουν ενημερότητα και στο γήπεδό τους αν πας για κόρνερ σε αρπάζουν από τη κερκίδα, ομάδες που χρωστάνε 36,24 εκατ ευρώ και παζαρεύουν αν και πόσα θα πληρώσουν, ομάδες που χρωστάνε 4, 15 εκατ ευρώ. 
Φυσικά σύμφωνα με δημόσια δήλωση πρώην προέδρου της ΕΠΟ, υπήρξε ομάδα στο παρελθόν που πήρε κανονικά άδεια και κατέθεσε κενό φάκελο! Ναι σωστά διαβάσατε! Κενό φάκελο!
Για τη φετινή απόφαση ίσως να φταίει η συγγενική σχέση κορυφαίου στελέχους της ΕΠΟ με αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο συγκεκριμένης ΠΑΕ, ίσως τελικά να φταίει και το κυκλοφοριακό στα Ιωάννινα...