ΠΑΣ Γιάννινα: Πήρε τη κατάσταση στα χέρια του με τον Ολυμπιακό

Μια μεγάλη νίκη που συνοδεύτηκε από πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε τη κατάσταση στα χέρια της και επικρατώντας 2-0 στους "Ζωσιμάδες" του Ολυμπιακού, απέδειξε ότι στα δύσκολα έχει μέταλλο νικητή. Με τέρματα των νικητών πέτυχαν ο Μιχαήλ στο 1ο λεπτό και ο Βίλα στο 14ο. Ο πρώτος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ίλιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δημιουργώντας σεισμό στο γήπεδο και ο δεύτερος μετά από κούρσα ξανά του Ίλιτς και ασίστ του Ντάσιου "έγραψε" το τελικό σκορ. Έτσι ο ΠΑΣ με αυτή την πολύ σημαντική νίκη εναντίον των Πρωταθλητών εδραίωσε τη θέση του στο πρωτάθλημα διαλύοντας κάθε
σκιά.
Αξίζει να σημειωθεί πως το σημερινό ήταν το τελευταίο ματς του Δημήτρη Κολοβέτσιου με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, μιας και στο επόμενο ματς δεν θα συμμετάσχει λόγω καρτών και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με την ΑΕΚ. Αυτό δεν το ξέχασαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο και με τη λήξη της συνάντησης των αποθέωσαν. Κάτι που άξιζε 100% καθώς στα δύο χρόνια που βρίσκεται στα Ιωάννινα, έχει τιμήσει τη φανέλα του συλλόγου.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Αυγενικού, Κολοβέτσιος, Κρητικός, Ίλιτς (73' Τσάβες), Τσουκαλάς, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Βίλα.
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Τόρες, Βούρος (46' Ιμπαγάσα), Μανωλάς, Μπονγκ, Πελέ, Μανιάτης, Σάλιακας, Κάμπελ, Σαβιόλα (65' Φουστέρ), Στσέποβιτς (46' Βαλντές).
 * Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική (13/04, 19:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Άρη.
* Ευχαριστούμε το στέλεχος των Blue Vayeros και υπεύθυνο Άμυνας του κόμματος "Θεσμός", Θόδωρο Δασκάλου, για την ευγενική παραχώρηση της φωτογραφίας.