Αποδυτηριάκιας: «Αρχικομπλεξικός και ρετάρει ο Ρονάλντο!»

Να σου πω την υποψία μου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το γκολ που έβαλε από εκτέλεση πέναλτι πέταξε τη φανέλα του για να δείξει την κορμάρα του. Το παλληκάρι είναι παικταράς, αλλά από μυαλό ρετάρει. Τι ξευτίλα ήταν αυτή. Παγκόσμιος τηλεοπτικός διασυρμός.
Ο τελικός κρίθηκε. Έφθασε στο τέλος του. Η Ρεάλ έχει στο παντελόνι το 3-1. Και το κοράκι υπογράφει μια απίστευτη απόφαση, αόρατο πέναλτι σε βάρος της Ατλέτικο. Κάνει το γκολ ο σταρ και πανηγυρίζει σα να πήρε αυτός τον τελικό. Σα να οφειλόταν η νίκη σ’ αυτόν. Στο μαϊμού πέναλτι.
Τι ήθελε να μας πει ο Πορτογάλος; Ότι είμαι κι εγώ εδώ. Ότι χωρίς εμένα η Ρεάλ δεν θα σήκωνε την κούπα. Ποιο άλλο νόημα είχε ο …ξέφρενος, όμως τόσο θεατρικός πανηγυρισμός του; Συμπέρασμα. Είναι παικταράς, όμως έχει ανασφάλειες. Στον τελικό δεν πήγε, ήταν εξαφανισμένος και άρπαξε την ευκαιρία του πέναλτι – μούφα για να δείξει τους κοιλιακούς του. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Αυτό έκανε ο Ρονάλντο. Ποιος Ντι Μαρία και Σέρχιο Ράμος; Δεν μπορούν αυτοί, ότι κι αν κάνουν στο γήπεδο, μια δική τους φωτογραφία να πνίξει τα μήντια, όπως η δική μου κορμοστασιά, που την βλέπουν οι gay και λειώνουν.
ΠΗΓΗ: Αποδυτηριάκιας