Ψέματα η βοήθεια του Ρονάλντο στο παιδάκι!

Τελικά ήταν ένα μεγάλο ψέμα πως ο Ρονάλντο θα καλύψει τα έξοδα της εγχείρησης του μικρού παιδιού που πρέπει άμεσα να μπει στο χειρουργείο. Όπως και η ιστορία για το κούρεμά του μοιάζει περισσότερο με μυθοπλασία όσων θέλουν να "αγιοποιήσουν" στα μάτια των αφελών αυτό τον μικρό άνθρωπο που λέγεται Κριστιάνο Ρονάλντο. Θα μας πείτε, αυτός αρνήθηκε να υπογράψει αυτόγραφο σε ένα 6χρονο παιδάκι που φορούσε τη φανέλα της Μπαρσελόνα, θα συγκινούνταν από μια εγχείρηση; Πολύ σωστά...
Η μητέρα του μικρού Έρικ με μήνυμά της γνωστοποίησε πως δεν έχει συμβεί τίποτα από όλα αυτά και πως το κούρεμα του παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καμία σχέση με τον γιό της.
"Γεια σας, καλησπέρα σε όλους. Έχω δει ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδίδουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το κούρεμα του προς τιμήν της ουλής που έχει ο Έρικ μετά την εγχείριση του και το θέμα του κουρέματος είναι αυτό. Όμως δεν είναι.
Ο γιος μου δεν έχει εγχειριστεί ακόμα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα στον χρόνο ανακοίνωσε ότι θα πληρώσει ένα μέρος από αυτή όμως ακόμα η μέρα αυτή δεν έχει έρθει".