To μήνυμα του μαχητή Βιάλι

Ο Τζιανλούκα Βιάλι είναι ένας άνθρωπος που στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής κέρδισε πολλές και μεγάλες μάχες.
Φόρεσε κατά σειρά τις φανέλες των Κρεμονέζε, Σαμπντόρια, Γιουβέντους και Τσέλσι, αλλά και τις Εθνικής Ιταλίας, κατακτώντας 1 Τσάμπιονς Λιγκ (Γιουβέντους 1996), 2 Κύπελλα Κυπελλούχων (Σαμπντόρια 1990, Τσέλσι 1998), 1 Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (Γιουβέντους 1993), 1 Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (Τσέλσι 1998) και αναρίθμητους ακόμη ομαδικούς και ατομικούς τίτλους.
Το τελευταίο διάστημα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην "Σκουάντρα Ατζούρα" όντας στο τεχνικό τιμ του αδελφικού του φίλου, Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Όμως εδώ και περίπου ένα χρόνο, ο 55χρονος θρύλος του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου δίνει γενναία την μεγαλύτερη μάχη. Αυτή για την ζωή του, πολεμώντας τον καρκίνο. Από τον περασμένο Μάρτιο έχει αρχίσει τις θεραπείες, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως "Πρέπει να έχουμε υπομονή. Τα αποτελέσματα ως τώρα είναι θετικά και δεν έχει νόημα να μη συνεχίσω να ζω μία φυσιολογική ζωή".
Μάλιστα, με ένα ποστάρισμά του στα social media λίγο πριν μπει το 2020, φρόντισε να κάνει άπαντες να καταλάβουν τι εννοεί. Όπως βλέπουμε παρακάτω, ο Βιάλι έβγαλε μία φωτογραφία με φόντο μία ειδυλλιακή παραλία και να σχολιάζοντας: "Είμαι ευγνώμων..."



A post shared by Luca Vialli (@lucavialli) on