Κύπελλο Ελλάδος: Τζημόπουλος εναντίον Ταουσιάνη!

Ανοίγει σήμερα το μεσημέρι η αυλαία για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Οι αναμετρήσεις θα γίνουν σήμερα, αύριο και την άλλη Τετάρτη 4 Οκτωβρίου. Μία από τις αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν είναι αυτή ανάμεσα στην Κοζάνη και τα Χανιά.
Η Κοζάνη έχει επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην Σούπερ Λιγκ 2 και ενισχύθηκε μεταγραφικά πολύ, ενώ τα Χανιά έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά και πιθανότατα θα αποτελέσουν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο.
Όμως αυτό το ματς ξεχωρίζει και ακόμη ένα λόγο. Για την συνάντηση του Θέμη Τζημόπουλου με τον Γιάννη Ταουσιάνη. Ο μεν πρώτος επέστρεψε στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του μετά από μια μεγάλη καριέρα με σημαντικότερη στιγμή της κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Ωκεανίας με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας, ενώ ο Κρητικός κόουτς πλέον έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Χανίων.
Μαζί συνυπήρξαν στο παρελθόν σε δύο ομάδες. Αρχικά στον ΠΑΣ Γιάννινα όταν ο Ταουσιάνης ήταν βοηθός του Γιάννη Πετράκη και στην συνέχεια στον Λεβαδειακό. Εκεί μετά από μια μεγάλη πορεία με τον Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο, οι Βοιωτοί ανέβηκαν πανηγυρικά στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: