Έκανε το 3x3 ο Λεβαδειακός

Ακόμα μία νίκη και κορυφή, με αγώνα μάλιστα λιγότερο για τον Λεβαδειακός, που έκανε το 3x3 στο νέο πρωτάθλημα, στο πρώτο παιχνίδι στο «σπίτι» του, στο «Λάμπρος Κατσώνης».
Με γκολ του αρχηγού για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, καθώς μετά τον Λιάγκα που «υπέγραψε» την εκτός έδρας νίκη στον Βόλο, ήταν η σειρά του Γιώργου Νίκα, να σημειώσει το μοναδικό γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου στο 63ο λεπτό, σε ένα παιχνίδι που αποτέλεσε επιθετικό μονόλογο για την ομάδα της Βοιωτίας.
Απόλυτα κυρίαρχος από την αρχή ως το τέλος ο Λεβαδειακός, που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμά του, με το 1-0 ωστόσο να μένει ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Λεβαδειακός (Νίκος Νιόπλιας): Γκροφ, Τσάπρας, Λιάγκας, Πίρινεν, Λόπεθ (28′ Βήχος), Μπελμόντ (60’ Συμελίδης), Χάμοντ (85′ Κασέμι), Γιαννιώτας, Νίκας, Λούα Λούα, Κουιρουκίδης (60′ Ρομό).
Απόλλων Πόντου (Σιρίλ Καλί): Κίναλης, Καλογέρης, Ντιαλόσι, Αμαραντίδης, Λαμπίρης, Μουμίν (67′ Ίννος), Νάσερ (84′ Πέλκας), Ντε Τόμας, Αλφρέδο, Μέτγκενμπεργκ, Ισαακίδης (58′ Αγκουάδο).