Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τις φανέλες προς τιμήν του Νίκου Αναστόπουλου (pics)

Πλήθος κόσμου στη γιορτή που διοργάνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην μπουτίκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της παρουσίασης των επετειακών εμφανίσεων, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 ετών από την κατάκτηση του Χάλκινου Παπουτσιού, το 1983 από τον μεγάλο Νίκο Αναστόπουλο!
Δεκάδες φίλοι των «Ερυθρολεύκων» έδωσαν το παρόν για να δουν από κοντά τη ζωντανή Ιστορία του συλλόγου, αλλά και να... θυμηθούν οι παλιοί και να δουν για πρώτη φορά οι νέοι την εμβληματική φανέλα με το χαρακτηριστικό σήμα της FIAT στη θέση του χορηγού.
Στο περιθώριο της παρουσίασης ο θρυλικός «Μουστάκιας» τόνισε τη συνεισφορά των συμπαικτών του σε αυτό το επίτευγμα, ενώ αστειεύτηκε λέγοντας πως... έψηνε των Κοκολάκη να του δίνει περισσότερο τη μπάλα.
Επίσης το παρόν έδωσαν ο κόουτς της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο γνωστός καλλιτέχνης Γιάννης Ζουγανέλης, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και γνωστός φίλος του Ολυμπιακού, Παύλος Χρηστίδης, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Νίκος Φιλίππου, από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπήρξε εκπροσώπηση με τον Κώστα Καραπαπά και φυσικά πολλοί παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, όπως ο Κυριάκος Καραταΐδης, ο Ανδρέας Μπονόβας, ο Πέτρος Καραβίτης, ο Παναγιώτης Κελεσίδης, ο Χρήστος Καλτσάς και άλλοι.
Ο Γιάννης Μώραλης, Δήμαρχος του Πειραιά δήλωσε: «Δεν μπορούσα να μην έρθω έστω και για λίγο. Μεγαλώσαμε με τον Νίκο. Έχει βάλει τόσο ωραία και τόσα πολλά γκολ που τι να πρωτοβρείς. Αυτό με τη Λάρισα ήταν πολύ ωραίο, εκείνο το ψαλίδι».