Ήττα για τον ΠΑΣ που βυθίστηκε ακόμη περισσότερο

Με το "αριστερό" μπήκε στο 2024 ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έχασε στη Λεωφόρο με 2-0 από τον Παναθηναϊκό, για την 16η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ.
Πλέον έμεινε για 15ο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη, με μοναδική την φετινή σεζόν να είναι αυτή της πρώτης αγωνιστικής απέναντι στην Κηφισιά.
Οι Ηπειρώτες βυθίζονται ολοένα και περισσότερο και όσο περνάει ο καιρός βρίσκονται σε ακόμη πιό δεινή θέση.
Μια ευθύνη που επανειλημμένα έχουμε πει ότι δεν βαραίνει μόνο την διοίκηση, που ναι μεν έχει την μεγαλύτερη ευθύνη, αλλά όχι ολόκληρη. Και όπως επίσης έχουμε ξαναπεί, θα ήταν αφελές και εγκληματικό να νομίσει κανείς ότι η λύση της συνεργασίας με τον Θανάση Στάικο θα λύσει όλα τα προβλήματα.
Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ που έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στους "Πράσινους" πήρε μια εύκολη νίκη και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου. Επίσης η άμυνα του ΠΑΣ δέχθηκε τεράστιο "πλήγμα", μετά την απόφαση της ομάδας της Ηπείρου να εκτίσουν τις ποινές τους σε αυτό το ματς ο Παντελάκης και ο Εραμούσπε. Το σκορ άνοιξε ο Ιωαννίδης στο 25' και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Βιλένα στο 48'. Επίσης ο Βαγιαννίδης είχε δοκάρι και ο Παμλίδης μία καλή ευκαιρία.