Μεγάλη νίκη παραμονής για τον Παναιτωλικό του Γιάννη Πετράκη

Μεγάλη νίκη που τον φέρνει στην 10η θέση του πρωταθλήματος, πέτυχε ο Παναιτωλικός, επικρατώντας του Πανσερραϊκού με 3-2 στην έδρα του!
Με πρωταγωνιστή τον Σίλβα Τορεχόν που πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του (σσ. είχε σκοράρει άλλες 4 φορές ως τώρα), η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία στο πρωτάθλημα και επικράτησε του Πανσερραϊκού που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και δεν έχει νίκη από τις 6 Νοεμβρίου.
Τέταρτο διαδοχικό ματς αήττητος ο Παναιτωλικός (που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο επόμενο ματς), μετράει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, με τον Πανσερραϊκό να έχει επτά σερί αγώνες χωρίς να πάρει τρίποντο.
Ο Δεληγιαννίδης έκανε από κοντά για το 0-1 στο 15' και ο Τορεχόν ισοφάρισε στο 35'. Στο 64' ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα χάρη στο δεύτερο γκολ του Τορεχόν στο ματς, με τον Αργεντίνο να σκοράρει με πλασέ μέσα από την περιοχή για το 2-1.  
Στο 70' ο Πανσερραϊκός κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηστραβού από τον Καπίνο, με τον Θυμιάνη από τα 11 βήματα να σκοράρει για να φέρει ξανά το σκορ στα ίσα (2-2) στο 71'.
Το παιχνίδι όμως είχε ακόμα αρκετές συγκινήσεις να προσφέρει, διότι ο Τορεχόν στο 84ο λεπτό και μετά την εκτέλεση του φάουλ, τρύπωσε για ακόμη μια φορά στην αντίπαλη άμυνα και με γυριστή κεφαλιά εκτέλεσε τον Χόβαν για το 3-2, δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς στους Αγρινιώτες. Μάλιστα, η ομάδα του Πετράκη κατάφερε να κρατήσει ως το φινάλε το υπέρ της σκορ και πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη, με την οποία ανέβηκε στους 14 βαθμούς!