Γιάννης Κιάκος: «Δεν ξέρω τι πάθαμε στο β' ημίχρονο»

Δηλώσεις έκανε στην κάμερα της Nova ο Γιάννης Κιάκος, μετά την λήξη της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο μπακ των Ηπειρωτών:

«Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη σημερινή τους προσπάθεια. Στο α' ημίχρονο μπήκαμε καλά, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, βάλαμε δύο γκολ. Στο ημίχρονο βγήκαμε έχοντας πει στα αποδυτήρια να παίξουμε σαν να είναι 0-0. Δεν ξέρω τι πάθαμε στο β' ημίχρονο, θα πρέπει να το αναλύσουμε με τον προπονητή μας. Να δούμε τι ακριβώς έγινε, γιατί από το πουθενά ο ΟΦΗ έβαλε ένα πολύ τυχερό γκολ και σταματήσαμε να παίζουμε στο β' ημίχρονο. Θα πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό, γιατί ήμασταν καλοί στο α’, αλλά θα πρέπει να έχει και διάρκεια αυτό. Ως το τέλος θα πρέπει να τα δίνουμε όλα και σήμερα θα έπρεπε να κυνηγήσουμε και το τρίτο γκολ. Είχαμε καλές προϋποθέσεις, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.
Τώρα έχουμε σε μία εβδομάδα δύο δύσκολα παιχνίδια. Για μας κάθε ματς είναι τελικός. Θα κοιτάξουμε το επόμενο και θα διεκδικήσουμε σε κάθε ματς τους 3 βαθμούς.
Είμαστε χαρούμενοι που άνοιξαν πάλι τα γήπεδα, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε. Αυτός είναι η δύναμή μας. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς σήμερα, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε όλοι χαρούμενοι και θα πανηγυρίσουμε μαζί την παραμονή».