Νίκη γοήτρου ο Ατρόμητος, βαθμό η Κηφισιά

Νίκη γοήτρου σημείωσε στο Περιστέρι ο Ατρόμητος απέναντι στη Λαμία, της οποίας επιβλήθηκε με 3-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.
Η ήττα πάντως δεν κόστισε απολύτως τίποτα στους φιλοξενούμενους, αφού οι χαμένοι βαθμοί του Αστέρα στην Τρίπολη με την Κηφισιά (3-3), λίγο νωρίτερα, είχαν επιβεβαιώσει την είσοδό τους στα πλέι-οφ.
Οι «Κυανόλευκοι» ξεκίνησαν με γρήγορο γκολ, όταν στο 2ο λεπτό ο Γιουμπιτάνα υποδέχθηκε ωραία την μπάλα στην περιοχή και πλάσαρε ανοίγοντας το σκορ.
Στο 26' η Λαμία ισοφάρισε, καθώς Μαρτίνεθ άντεξε στην πίεση του Κούντε, γύρισε την μπάλα στον Σλίβκα κι εκείνος έγραψε το 1-1.
Στο 61' ο Αντζιέλσκι ήταν τυχερός στην επαναφορά μετά την απόκρουση του Κοσέλεφ σε κεφαλιά του Βαλένσια κι έκανε το 2-1, ενώ 69' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Γιουμπιτάνα με δεύτερη κίτρινη.
Ο Αντζιέλσκι, όμως, κρατούσε άλλο ένα γκολ και το πέτυχε στο 82' από ασίστ του Κούεν για το τελικό 3-1, αφού η φάση ελέγχθηκε από το VAR.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, Αστέρας Τρίπολης και Κηφισιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι.
Με αυτή την ισοπαλία οι Αρκάδες έμειναν οριστικά εκτός πρώτης εξάδας, η Λαμία οριστικά εξασφάλισε την παρουσία της στα πλέι-οφ ενώ η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε έναν σημαντικό βαθμό στη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι στο 14' άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οζέγκοβιτς. Οι γηπεδούχοι απάντησαν με κεφαλιά του Μιριτέλο στο 32' για το 1-1. Tέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, οι Αρκάδες με κοντινή προβολή του Γιόβανσιτς ξαναπήραν το προβάδισμα.
Ο Αστέρας έβγαλε σπουδαία αντίδραση στην συνέχεια. Στο 40' ισοφάρισε με κεφαλιά του Γιαμπλόνσκι και έκανε το 3-2 με τον Ρεγκίς στη τελευταία φάση του πρώτου μέρους.
Η Κηφισιά, πάντως, δεν τα παράτησε. Πίεσε για την ισοφάριση, στο 72' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ματέους και στο 73' έκανε το 3-3 με ωραίο γυριστό σουτ του Βαφέα μετά από γύρισμα του Τζανάτζια.
Παρά την υπεροχή του Αστέρα, η Κηφισιά κράτησε μέχρι τέλους την ισοπαλία και πανηγύρισε έναν σπουδαίο βαθμό. naftemporiki