Άστον Βίλα: Με Black Sabbath τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας (βίντεο)

Με ένα ευφάνταστο video, με τη συμμετοχή των αυθεντικών μελών των Black Sabbath, Ozzy Osbourne και Geezer Butler, η Άστον Βίλα παρουσίασε την επίσημη φανέλα της για τη σεζόν 2024-25.
Η έδρα της Άστον Βίλα είναι το Μπέρμιγχαμ, πατρίδα των Black Sabbath. Ο μπασίστας Geezer Butler έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη του για την ομάδα, ενώ δίνει το παρόν σε πολλούς εντός έδρας αγώνες της στο Βίλα Παρκ.
Η εμφάνιση της Άστον Βίλα για τη νέα σεζόν, για τους εντός έδρας αγώνες, διαθέτει γαλάζια μανίκια και κολάρο σε απόχρωση βαθύ μωβ, με τις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της Adidas η οποία και ανέλαβε τον σχεδιασμό της. Η τιμή της είναι 80 λίρες ενώ υπάρχει και έκπτωση 10% για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας. οι οπαδοί της Villa μπορούν να την αγοράσουν από το online κατάστημα της, αλλά και από την μπουτίκ του συλλόγου στο Βίλα Παρκ. Στα μέχρι τώρα φιλικά παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα, οι παίκτες φόρεσαν μια ολόλευκη εμφάνιση που αναδείκνυε την 150ή επέτειο από την ίδρυση της Βίλα. Η φανέλα αυτή δεν διατίθεται προς πώληση, ωστόσο πρόκειται να δημοπρατηθεί στο μέλλον με τα έσοδα να πηγαίνουν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας Aston Villa Foundation.
Εκτός από τα δύο μέλη των Black Sabbath, στο video της παρουσίασης για την καινούρια φανέλα εμφανίζονται και αστέρες του παρελθόντος, όπως ο σπουδαίος αμυντικός Paul McGrath («θεός» για τους οπαδούς της ομάδας), ο πρώην επιθετικός της ομάδας Gabriel Agbonlahor, αλλά και ο γνωστός για τον εκκεντρικό του χαρακτήρα τερματοφύλακας της Άστον Βίλα, ο Πρωταθλητής Κόσμου με την Αργεντινή, Emiliano Martínez. Στο video ακούγεται και το θρυλικό τραγούδι των Black Sabbath "Paranoid", ενώ η στιγμή που ο Ozzy Osbourne απευθύνεται στη σύζυγο του Sharon είναι απλά απολαυστική.
Η Άστον Βίλα, η οποία πρόσφατα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό στους ημιτελικούς του Κόνφερενς Λιγκ, είναι από τις ιστορικότερες ομάδες της Αγγλίας και εδρεύει στην περιοχή Άστον, στο βορειοδυτικό τμήμα του Μπέρμιγχαμ. Έχει στεφθεί επτά φορές Πρωταθλήτρια Αγγλίας, ενώ έχει κατακτήσει άλλες τόσες το τρόπαιο του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, του Κυπέλλου της χώρας. Το 1982 μάλιστα, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης κερδίζοντας με 1-0 την πανίσχυρη τότε Μπάγερν Μονάχου, των Κλάους Αουγκεντάλερ και Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε. Ανάμεσα στους πλέον διάσημους οπαδούς της και με συχνή παρουσία στο Βίλα Παρκ, είναι και ο ηθοποιός Tom Hanks, ο οποίος παραδέχτηκε στο πασίγνωστο talk show του Graham Norton, πως άρχισε να ενδιαφέρεται για το σύλλογο λόγω του παράξενου ονόματος του. athensvoice

Δείτε εδώ το video με την παρουσίαση της νέας φανέλας της Άστον Βίλα: