Το λογότυπο της Μπαρσελόνα για τα 125 χρόνια της!

Το νέο της λογότυπο για τα 125 χρόνια Ιστορίας της και είναι εμπνευσμένο από το αδιαμφισβήτητο στυλ που όλοι ταυτίζονται με την ομάδα, παρουσίασε η Μπαρσελόνα.
Στις 29 Νοεμβρίου 2024, ο σύλλογος θα γιορτάσει τα 125 χρόνια ύπαρξης και αποκάλυψε το ειδικό λογότυπο που θα χρησιμοποιεί για να συμβολίσει την περίσταση. Αυτή η νέα ταυτότητα αντικατοπτρίζει το αδιαμφισβήτητο στυλ παιχνιδιού της ομάδας που έχει αναπτυχθεί τόσο προσεκτικά εδώ και τόσα χρόνια, και που όλος ο κόσμος συνδέει με την Μπάρτσα.
Με το «We Want the Ball», η στρατηγική επιτροπή που σχηματίστηκε για την επέτειο, αποτελούμενη από την αντιπρόεδρο του συλλόγου, ​​Elena Fort, τον Προεδρικό χώρο και τις Διεθνείς Σχέσεις και τον Επίτροπο, David Carabén, καθώς και Η Barça Identity Area και ο σύμβουλος μάρκας Morillas, συνεργάστηκαν σε όλη τη διαδικασία σχεδιασμού της νέας ταυτότητας. Βασισμένο στο κείμενο του Μανιφέστου που δημιούργησε η Carabén για την εκδήλωση, το σχέδιο συμβολίζει τον κεντρικό ρόλο που έπαιζε πάντα η μπάλα στην Ιστορία του συλλόγου, στο βαθμό που ένα ποδόσφαιρο ήταν πάντα αναπόσπαστο μέρος του έμβλημα του συλλόγου.
Ο σύλλογος έχει μια σειρά από δράσεις στο πλαίσιο προετοιμασίας για την επέτειο, τα οποία θα συνδέονται με το νέο λογότυπο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να τιμήσει μια τόσο σημαντική περίσταση.