Λίβερπουλ-Μπρέντφορντ 2-0: Εύκολο βράδυ για τους "Ρεντς"

Η Λίβερπουλ «καθάρισε» με 2-0 την Μπρέντφορντ και έκανε το 2x2 στην Πρέμιερ Λιγκ, μία αγωνιστική πριν το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το απόλυτο και στο ρελαντί η Λίβερπουλ! Μετά το 0-2 στην έδρα της Ίπσουιτς για την πρεμιέρα, η ομάδα του Άρνε Σλοτ επικράτησε εύκολα με 2-0 και της Μπρέντφορντ στο «Άνφιλντ» για τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα της Πρέμιερσιπ με τα γκολ των Ντίαζ και Σαλάχ.
Στο 13' η Λίβερπουλ έφυγε στην κόντρα μετά από κόρνερ της Μπρέντφορντ και ο Ντίας με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Σαλάχ και Άρνολντ είχαν δύο καλές στιγμές στη συνέχεια και στο 32′ η κεφαλιά του Νόργκααρντ πέρασε άουτ. Ο Φλέκεν νίκησε το Σαλάχ στο 42′ και στο 56′ η Μπρέντφορντ έχασε μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Γένσεν.
Στο 62ο λεπτό η Λίβερπουλ είχε δοκάρι με τον Άρνολντ και στο 71′ έκανε το 2-0 όταν μετά από κόντρες ο Σαλάχ πάτησε περιοχή από δεξιά και πλάσαρε όμορφα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Στο 81ο λεπτό είχε δοκάρι και ο Χάκο και στο 85′ ο Νούνιες αστόχησε από κοντά με κεφαλιά. in