Ξεκινά προπονήσεις η Ακαδημία του Δημήτρη Θώδη!

Όσο πλησιάζουμε στον Σεπτέμβριο, τόσο πλησιάζουμε και στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιρικών ακαδημιών.
Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ημέρες κατά συνέπεια και για την έναρξη των δραστηριοτήτων και για την Ακαδημία "Arta 2013" του Δημήτρη Θώδη, που αποτελεί κατά τεκμήριο μία από τις κορυφαίες και πιό άρτιες της περιοχής.
Ο Δημήτρης Θώδης έχει αποδεδειγμένα τεράστια εμπειρία, καθώς είναι προπονητής της ΕΠΣ Άρτας και του ΠΑΣ Ανέζα, ενώ ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τις φανέλες του Ηρακλή, του ΠΑΣ Γιάννινα και της Αναγέννησης Άρτας. Μάλιστα πρόπερσι ανέλαβε και έφερε εις πέρας το δύσκολο και βαρύ έργο της επαναφοράς της ομάδας στην Γ Εθνική κατηγορία.
Όπως αναφέρει και το Δελτίο Τύπου, οι προπονήσεις ξεκινούν στις 9 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά:

"Στην Ακαδημία μας η αγάπη για τον Αθλητισμό είναι η κινητήρια δύναμη που μας ενώνει.
Οι νέοι αθλητές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους, να μάθουν την αξία της ομαδικότητας και να ζήσουν την χαρά του παιχνιδιού σε ένα περιβάλλον γεμάτο υποστήριξη και αφοσίωση. 
Στοχεύουμε όχι μόνο στην σωματική βελτίωση των παιδιών, αλλά και στην καλλιέργεια αξιών όπως η συνεργασία, η ομαδικότητα, η επιμονή και ο σεβασμός. 
Πληροφορίες για το πρόγραμμα προπονήσεων στο τηλ 6978356949.
Έναρξη 09/09"

Δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ τις συνεντεύξεις του Δημήτρη Θώδη στον Νίκο Νικολάου και το Ioannina TV!