Πάει για δίπλωμα προπονητή ο Λάμπρος Βαγγελής

Το ξεκίνημά του στην προπονητική ετοιμάζεται να κάνει ο Λάμπρος Βαγγελής.
Ο 42χρονος βετεράνος χαφ, ο οποίος στην καριέρα του φόρεσε, μεταξύ άλλων, τις φανέλες των Σιένα, Ελλάς Βερόνα, ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα, αποτελεί ένα από τα ηχηρά ονόματα που θα παρακολουθήσουν φέτος την σχολή προπονητών UEFA B η οποία σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας θα γίνει στην Άρτα.
Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, τα διπλώματα προπονητών της ΟΥΕΦΑ αποτελούν τα σημαντικότερα, εγκυρότερα και πιό αξιόπιστα διπλώματα προπονητή στον χώρο του ποδοσφαίρου και προσφέρουν πλήρη και ολοκληρωμένη κατάρτιση για όσα απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Μάλιστα, απαιτούνται από το καταστατικό όλων των ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών.
Ο Λάμπρος Βαγγελής ανήκει στους ποδοσφαιριστές υψηλών επιδόσεων αφού από τη Β ερασιτεχνική κατηγορία και τα ΡΑΚΟΥΝ της ΕΠΣ ΑΡΤΑΣ βρέθηκε να υπογράφει επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ιταλική Σιένα (ίσως να είναι ο μοναδικός Έλληνας ποδοσφαιριστής που κατάφερε από το Β τοπικό να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με Ιταλική Επαγγελματική Ομάδα) και να γίνεται μέλος της Εθνικής Ελπίδων. Στην συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ όπου έπαιξε με τα χρώματά του για 6 χρόνια και ακολούθησε για 3 χρόνια ο ΠΑΣ Γιάννινα και για 1 χρόνο ο Θρασύβουλος στην Α Εθνική κατηγορία.
Ως ποδοσφαιριστής υψηλών επιδόσεων έχει το δικαίωμα να πάει κατευθείαν στην σχολή UEFA Β.