Κυρίαρχος ο Άρης, 2-1 τον Ολυμπιακό!

Συγκεντρωμένος και αποτελεσματικός ο Άρης πέτυχε τη νίκη στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής ημέρας της Σούπερ Λιγκ επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού.
Οι «Ερυθρόλευκοι» για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δεν κατάφεραν να φτάσουν στους 3 βαθμούς, με σαφή προβλήματα στην κάθετη δημιουργία φάσεων, καθώς οι μεγαλύτερες φάσεις που δημιούργησαν προήλθαν από εκτελέσεις φάουλ.
Μόλις στο 3ο λεπτό, ο Μάγιο βρήκε με υπέροχη μακρινή πάσα τον Ντιαντί στην πλάτη του Ορτέγκα, με τον νεαρό εξτρέμ να τον αποφεύγει υπέροχα και να πασάρει σπάει τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι και τον Μανού Γκαρθία να εκτελεί υπέροχα στην αριστερή γωνία του Τζολάκη για το 1-0.
Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μανού Γκαρθία βρήκε έξυπνα τον Λορέν Μορόν στην πλάτη της «ερυθρόλευκης» άμυνας, με τον Ισπανό φορ να νικά από κοντινή απόσταση τον Τζολάκη για το 2-0 του Άρη στο 41', φτάνοντας τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει τον δρόμο προς στο φινάλε των καθυστερήσεων με τον συνήθη ύποπτο, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, που δέχθηκε ωραία κάθετη πάσα από τον Ροντινέι στην μοναδική αξιόλογη επιθετική ανάπτυξη των Πειραιωτών στο ματς και μείωσε στο τελικό 2-1 στο 90+6′.