Ανατροπή ο ΠΑΣ με γκολάρα Μάντζη!

Τη νίκη με ανατροπή πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα επί του Καμπανιακού στους "Ζωσιμάδες", για την 5η αγωνιστική ημέρα της Σούπερ Λιγκ 2.
Η ομάδα του Ρενέ Πομς, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1, κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς με μια γκολάρα του Μάντζη και το λυτρωτικό γκολ του Σομποτσίνσκι.
H ομάδα του Κώστα Γεωργιάδη κατάφερε να προηγηθεί στο 9ο λεπτό με τον Φροσύνη.
Στο 35ο λεπτό ο Χάινριχ έβγαλε τη βαθιά μπαλιά, ο Σόρια πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Βασίλης Μάντζης με τρομερό ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το τρίτο του γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 90' ο Σόρια εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Σομποτσίνσκι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Πομς): Αθανασίου, Χάινριχ, Πάνος (79′ Αθανασίου), Σόρια, Ρίντερ, Σομποτσίνσκι, Μπεγκάλα (72′ λ.τ Καλέμι), Τζίνο, Σέποβιτς, Νικολιάς (79′ Κύρκος), Μάντζης (90+4′ Λεό).
Καμπανιακός (Γεωργιάδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος (78′ Μανιός), Γαρύφαλλος (53′ Πέττας), Σαρβανίδης (78′ Παπακωνσταντίνου), Έππας, Κολλάρας, Ν. Καθάριος (70′ Ντουμάνης), Φροσύνης, Κωτσόπουλος, Σέχου, Παπαστεριανός.