Ζωντανά σήμερα στο Mega το μεγάλο ντέρμπι Μπαρσελόνα-Μπάγερν Μονάχου!

Το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται σήμερα με το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής ημέρας. Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 22:00, το Mega φέρνει ζωντανά στις οθόνες μας την αναμέτρηση γιγάντων Μπαρσελόνα – Μπάγερν Μονάχου.
Η «Μπάρτσα» υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης τους Βαυαρούς σε ένα από τα κλασσικότερα ευρωπαϊκά ντέρμπι. Ο Λεβαντόφσκι παίζει και πάλι κόντρα στην παλιά του ομάδα, όπως και o προπονητής των Καταλανών, Χάνσι Φλικ, που θέλει ρεβάνς από την Μπάγερν. Η Γερμανική ομάδα με αιχμή του δόρατος τον Χάρι Κεϊν πάει για την έβδομη σερί νίκη επί των «Μπλαουγράνα». Η 16η αναμέτρηση δυο εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης υπόσχεται συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα.
Στην περιγραφή από το «Μονζούικ» ο Αντώνης Κατσαρός.
Θα ακολουθήσει το Post-Game με την ανάλυση του αγώνα και όλες τις λεπτομέρειες από τα ματς της 3ης αγωνιστικής. Στην Post-Game εκπομπή θα απολαύσουμε εκτενή στιγμιότυπα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της βραδιάς Αταλάντα-Σέλτικ, Μπρεστ-Λεβερκούζεν, Ατλέτικο Μαδρίτης-Λιλ, Γιουνγκ Μπόις-Ίντερ, Σάλτσμπουργκ-Ντιναμό, Μάντσεστερ Σίτι-Σπάρτα Πράγας, Λειψία-Λίβερπουλ και Μπενφίκα-Φέγενορντ.