Φήμες για συμφωνία της Μπλάκμπερν με τον Τζέραρντ

Οριστικά παρελθόν από τον πάγκο της Αλ-Ετιφάκ αποτελεί μετά από 18 μήνες ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος επέστρεψε στην Αγγλία και ψάχνει για νέα δουλειά.
Ο σύλλογος από τη Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον πάλαι ποτέ εμβληματικό αρχηγό της Λίβερπουλ και της Εθνικής Αγγλίας, ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι του 2023 και είχε συμβόλαιο ως το 2027. 
Σύμφωνα με Αγγλικά ΜΜΕ η Μπλάκμπερν, που είναι στην 5η θέση της Τσάμπιονσιπ, αλλά μακριά από τις θέσεις που δίνουν την άνοδο για την Πρέμιερ Λιγκ, του έχει καταθέσει μια μεγάλη πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της και ήδη έχει συμφωνήσει μαζί του. Ο Τζέραρντ την περασμένη εβδομάδα απέρριψε πρόταση από τη Ντέρμπι Κάουντι. amna